Diverse Kajaks & Kano's TIJDELIJK UITVERKOCHT !

  • Geplaatst op
Diverse Kajaks & Kano's TIJDELIJK UITVERKOCHT !

Maar....binnenkort weer leverbaar.

Helaas.....

Op dit moment zijn er best heel veel Kajaks en Kano's uitverkocht, heel veel extra verkoop is de positieve reden. Maar daar staat tegenover de minder snelle aanvullingen van de voorraad doordat fabrikanten of nog gesloten zijn of half/half produceren zodat alle leveringen gewoon later komen.

Wij hebben daardoor ook een aantal modellen links en rechts moeten inkopen van bekende fabrikanten om de "gaten op te vullen". Natuurlijk voor superscherpe prijzen !

Komende dagen zullen wij hierdoor weer een breed aanbod hebben zodat de vraag naar betaalbare en betere modellen weer volop beantwoord kan worden.

Pelican containers varen weer vanuit Canada....Rotomod uit Frankrijk met 2 volle vrachtwagens zal de eerste komende week al bezorgen, tweede komt er achteraan....Perception uit UK is druk doende met onze bestelling....Rainbow uit Italië zal snel binnenkomen.....Exo uit Italië komt al heel snel met eerste vrachtwagen, tweede komt een weekje later....Ace uit UK is al onderweg.....Pyranha/Venture uit UK gaat komende dagen de vrachtwagen laden....Roteko uit Polen gaat na Pinksteren laden....Levering van de nieuwe serie opblaasbare Kajaks van de merken Scorpio en Zelgear zal niet lang meer duren....Palm uit UK is de dozen aan het vullen voor ons....aanvulling Egalis peddels is onderweg....Eckla/Ruksport/Riber is onderweg....

Beregoed verkocht, gelukkig natuurlijk in deze tijd, en eigenlijk kunnen wij nu nog steeds iedereen wel helpen aan de juiste kajak maar in de breedte van ons assortiment zijn er wel wat lege plekken en voorraad gilt om aanvulling.

U kunt nog steeds heerlijk het water op.....daar zorgen wij graag voor !

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »