Diverse Kajaks & Kano's TIJDELIJK UITVERKOCHT !

  • Geplaatst op
Diverse Kajaks & Kano's TIJDELIJK UITVERKOCHT !

Maar....binnenkort weer leverbaar.

Helaas.....

Op dit moment zijn er best heel veel Kajaks en Kano's uitverkocht, heel veel extra verkoop is de positieve reden. Maar daar staat tegenover de minder snelle aanvullingen van de voorraad doordat fabrikanten of nog gesloten zijn of half/half produceren zodat alle leveringen gewoon later komen.

Beregoed verkocht, gelukkig natuurlijk in deze tijd, en eigenlijk kunnen wij nu nog steeds iedereen wel helpen aan de juiste kajak maar in de breedte van ons assortiment zijn er wel wat lege plekken en voorraad gilt om aanvulling.

Op dit moment de merken met langste levertijd : Gumotex opblaasbare kajaks en kano's en de ORU opvouwbare kajaks. 

Nog meer.....ook WERNER peddels heeft leveringsproblemen, veel uitverkocht en de nieuwe aanvullingen komen pas in september/oktober naar Europa.

Wij hopen zo snel mogelijk deze internationale leveringsproblematiek op te lossen zodat u snel op het water kunt peddelen.

Als een gevraagd artikel weer uit voorraad leverbaar is dan is dat gelijk bij dat artikel zichtbaar, daar kunt u op rekenen wat wij verkopen natuurlijk graag....

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »