Heeft U iets al een langere tijd in bestelling staan?

  • Geplaatst op
Heeft U iets al een langere tijd in bestelling staan?

De wereld staat nog steeds op zijn kop !

Corona is natuurlijk de boosdoener...er gebeurt nog steeds van alles in de wereld. En wij zijn er allemaal helaas nog niet mee klaar.

De Kanosport is mede hierdoor vorig jaar en dit jaar herontdekt, enorme vraag bij alle buitensporten en mede hierdoor hebben ook de kanoverenigingen veel nieuwe leden erbij en is alles weer gaan "bloeien".

Deze enorme vraag naar kajaks en kano's geeft natuurlijk productieachterstand die niet zo makkelijk in te halen is en ook natuurlijk door het nieuwe Delta virus, waardoor weer vele fabrikanten stil stonden, met alle merkbare gevolgen.

Winterorders werden later geleverd, voorjaarsorders weer later en voor custom-orders was helemaal geen tijd. Grote leveringsproblemen, bestellingen bij fabrikanten werden 2-3 maanden later dan beloofd en moest de klant dus maar wachten en wachten. Planning van februari leveringen werd heel makkelijk mei, juni of nog later. Drama !

Boeken vol met bestellingen, wij beloven datgene wat ons beloofd wordt maar....ook dat wordt iedere keer weer uitgesteld. Heel vervelend en iedere keer heel moeilijk uit te leggen aan wachtende klant.

Bent u een van de wachtenden ? U mag ons altijd bellen of mailen voor meer info !

EXCUUS en BEDANKT voor geduld !

Wij hopen echt dat het snel weer zo gaat als voorgaande jaren en dat wij weer lekker uit voorraad kunnen verkopen. Inkoop voor volgend jaar is al gedaan in de hoop dat wij die bestellingen dan ook voor het nieuwe jaar 2022 binnen krijgen. 

NIEUWE HAL !! Speciaal voor onze extra voorraad die wij gaan opbouwen voor 2022 ! Niet zo ver van onze winkel hebben wij deze nieuwe hal van 1000 m2 kunnen scoren en die gaat komende weken/maanden dus helemaal gevuld worden met heel veel kajaks/kano's. Wij willen niet weer een jaar meemaken zoals afgelopen jaar....in de hoop dat alle fabrikanten die nu al onze bestellingen binnen hebben weer alles op tijd kunnen leveren.

Dus....wacht u nog steeds op uw bestelde kajak of kano ? Wij hopen u snel te kunnen melden dat uw bestelling in Wormer voor U klaar ligt want het zal zeker komende maanden weer goed komen.

U wilt lekker het water op en wij willen natuurlijk graag verkopen.....

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »