Thuis Corona proof trainen ???

  • Geplaatst op
Thuis Corona proof trainen ???

Corona proof trainen? Zie hier de KayakPro Kompakt Ergometer.

Waarom op een ergo machine gaan zitten zweten als je ook lekker in de buitenlucht kan peddelen, tja daar heb ik geen zinnig antwoord voor, natuurlijk is het veel prettiger om buiten te zijn!

Desondanks zijn er ook beperkingen en wil je toch graag aan je techniek werken, fit blijven of gewoon even lekker los gaan, en dit in je eigen huis.

De KayakPro Kompakt ergometer is hier absoluut de beste in, de beleving van het varen te water maar dan op het droge.

De naam “kompakt” staat voor de afmeting van deze machine, hij is namelijk in te schuiven om zo gemakkelijk weg te zetten. Na het uitschuiven en het instellen van de voetensteun is de ergo klaar voor gebruik, echter wordt deze geleverd met een computer waarop de work-out zichtbaar is en welke van te voren ingesteld dient te worden. Al vrij snel komen de eerste druppels op het voorhoofd, beginnen de schouders tekenen van vermoeidheid te tonen en begint de echte training, iedere keer opnieuw maar dan ook alleen wanneer u dat wil, heerlijk!

 Bestellen kan natuurlijk: Hier!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »