Nood reparatie ? HIPPOPATCH !!

  • Geplaatst op
Nood reparatie ?  HIPPOPATCH !!

Nieuw in onze winkel....

Wat is Hippopatch...

Hippopatch is een wereldwijd gepatenteerde Nederlands - Amerikaanse uitvinding. Het materiaal is oorspronkelijk ontworpen als coating voor de olie en gasindustrie en wordt in een andere proffesionele vorm en onder een andere naam gebruikt door olie- en gasbedrijven voor het beschermen van olie- en gasleidingen tegen corrosie. In Amerika is Hippopatch reeds jaren een groot succes in de consumenten- en bouwmarkt en verkrijgbaar als reparatietape in Doe-Het-Zelf zaken en outdoorwinkels.

Hoe werkt het...

Hippopatch is een zogenaamd ‘visco-elastisch’ materiaal. Het is een laag visceus, amorf polymeer dat bestaat uit een inerte lange molecuulketen zonder dubbele bindingen. Het materiaal is 100% waterdicht, blijvend plastisch en hardt niet uit. Hippopatch hecht vrij snel op nagenoeg alle ondergronden en oppervlakken door zogenaamde ‘Van-Der-Waals-Krachten’. Door de lage oppervlaktespanning en de aard van het amorfe polymeer ontstaat vervolgens een permanente hechting.

Waar kan ik het voor gebruiken ?

Hippopatch kunt u gebruiken voor het repareren van alle soorten lekkages en beschadigingen: kano’s - boten - tenten - dekzeilen - koelinstallaties - airco’s - caravans overkappingen - daken en dakbedekkingen - dakgoten - regenpijpen - trailers - campers - tenten - aanhangwagens - zwembaden - bouwketen - ramen - dakkapellen - doorvoeringen etc. U kunt het zo gek niet bedenken of Hippopatch stelt u in staat om lekkages te repareren of voorwerpen te beschermen tegen roest.

Meer productinfo : www.hippopatchbv.nl

Op voorraad in onze winkel en natuurlijk ook te bestellen via www.kanowinkelonline.nl

Product staat bij de Accessoires.
Keuze : Zelf repareren ? (onderaan de lijst)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »