WINKEL = OPEN !! Onder voorwaarden natuurlijk !!

  • Geplaatst op
WINKEL = OPEN !! Onder voorwaarden natuurlijk !!

Als we elkaar maar een beetje begrijpen.....

ONZE SHOWROOM IS WEER OPEN !

Onze showroom is een aantal weken alleen op afspraak open geweest om een bestelling op te halen. We gaan nu weer open en is het dus weer mogelijk om onze showroom te bezoeken. Uiteraard houden wij 1.5 meter afstand en volgen wij alle overige adviezen van het RIVM. Het kan daardoor voorkomen dat wij u vragen om even te wachten bij binnenkomst in verband met mogelijke drukte.

Wij hebben onze winkel aangepast aan de voorwaarden en mogelijkheden d.m.v. afstandposters, zuilen met desinfectie systeem, bescherm-scherm bij de kassa e.d.

Wij begrijpen dat u graag het water opgaat, in deze tijd is het een perfecte manier van recreatie. Wij helpen u dan ook natuurlijk heel graag met het maken van de juiste keuze maar dit kan alleen als we dit samen met u volgens de bekende richtlijnen doen.

Gezien de omstandigheden waarin iedereen nu mee te maken heeft moet het wel kunnen met wederzijds begrip want ALLES is nu even niet mogelijk. Moet begrepen kunnen worden want we leven nu al enige weken met beperkte mogelijkheden om ons heen en daarbij is het "winkelen" onder bepaalde voorwaarden al bijna een gewoon iets geworden. Als het bij o.a. Ikea en de Bijenkorf lukt moet het bij ons toch ook kunnen goed kunnen gaan ?

Wat is de beste manier om bij ons te komen winkelen ? Veiligheid voor U en ons Team !

Handen reinigen met desinfecterend middel als u bij ons de winkel binnenkomt ! Handen reinigen met desinfecterend middel bij de trap als u naar kleding, zwemvesten, peddels e.d op de etage gaat ! Handen reinigen met desinfecterend middel voordat u toiletten ingaat en daarna als u weer verder wilt winkelen !

Afstand houden zoals u overal op dit moment gewend bent geraakt, 1.5 meter is daarbij reeds de gewoonte en een absolute noodzaak !

Max. 1-2 personen (geen familie-uitje), advies : Kom alleen ! Dat maakt het ook voor beide partijen een stuk minder moeilijk. Indien mogelijk geen kinderen meenemen. Meerdere personen kunnen altijd even buiten wachten.

Vooraf uw bestelling plaatsen via de webshop is mogelijk. Uw bestelling staat dan geheel of gedeeltelijk klaar, afspraak voor dag en tijd kunt u aangeven bij de bestelling en/of wij nemen contact met u op.

Te druk in de winkel ? Wij zullen de klanten dan verzoeken even buiten te wachten ! Wij rekenen dan op begrip van de klant in dit soort situaties.

Proefvaart ? Is mogelijk na uitgebreid advies. Onze verkopers zijn allemaal ervaren peddelaars en kunnen hierbij zeker het juiste advies geven waarop de klant kan vertrouwen. Even in bepaalde modellen zitten in de winkel geeft ook meestal al een bepaalde voorkeur in keuze.

Wij staan voor U klaar ! Met raad en daad voor uw vaarplezier op het water !

Winkel is nu dus ook weer 7 dagen per week geopend v.a. 10.00 uur, Iedere zondag is dus ook weer een Koopzondag ! Bijzondere Feestdagen gesloten zoals 5 mei, Hemelvaartsdag en Eerste Pinksterdag.

VERHUUR is nog GESLOTEN ! Wij willen o.a. de drukte op de steigers zien te voorkomen door de verhuur nog gesloten te houden. Op zoek naar de juiste manier....wordt vervolgd.

 

Kanocentrum Team : Arjan, Arend, Jaimy, Nico, Gillian, Joery, Lennart en Sandra

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »