OUDE PRIJZEN ??? NIEUWE PRIJZEN ???

  • Geplaatst op
OUDE PRIJZEN ???      NIEUWE PRIJZEN ???

Prijzen onder voorbehoud !

Vanaf heden....heel veel genoemde prijzen op onze site zijn : PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD !

De laatste dagen krijgen wij van alle fabrikanten te horen dat er naast de leveringsproblemen ook forse prijsverhogingen op komst zijn.

Enkele fabrikanten hebben reeds de nieuwe prijzen afgegeven. Prijsverhogingen van 10-15-20% of soms nog meer....

Alle grondstoffen die noodzakelijk zijn voor kano/kajakbouw/peddels/accessoires krijgen de schuld en er is zoals bekend ook wel best veel aan de hand op de wereldmarkt. Daarnaast de Euro-Dollar koers, vrachtkosten, extreme containerkosten en ga zo maar door....Dit alles bij elkaar zorgt uiteindelijk voor een hogere prijs voor de koper, inkoper, verkoper. 

En dat betekent nu ook dat vanaf heden voor oude en nieuwe bestellingen de nieuwe "komende" prijzen gehanteerd zullen worden.

Dus voor alles wat niet op voorraad is, en dat is best veel op dit moment, zal bij bestelling met latere levering de dan geldende prijs berekend worden.

Ook voor lopende bestellingen gelden dus (helaas) ook de nieuwste prijzen. De fabrikanten berekenen de nieuwe prijs die geldend is op de leverdag, dat zal wel noodzakelijk zijn voor hun maar daardoor betekent het ook dat wij niet meer voor de oude prijs kunnen leveren die geldend was op de besteldag. In vele gevallen dus een tegenvaller.

Vervelend bericht...maar wij zullen natuurlijk nog steeds onze uiterste best doen om de prijzen superscherp te houden zoals u altijd van ons gewend bent.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »