SUPER ! AQUABOUND Toer-Zeekajak peddels in Wormer !

  • Geplaatst op
SUPER ! AQUABOUND Toer-Zeekajak peddels in Wormer !

Kwaliteit uit Canada !

Mede omdat Werner door leveringsproblematiek geen peddels kan maken met nylon bladen (model Tybee met gele en/of zwarte bladen) hebben wij de sterke Aquabound peddels met nylon bladen naar NL gehaald.

Perfecte peddels ! Prijzen in vergelijk met Werner, onder de 200 Euro, dus de ideale vervanger van de Werner Tybee modellen.

Ze zijn nu reeds in Wormer ! Komt U maar.....!

Twee blad-modellen, stelen deelbaar en in hoek verstelbaar (posilok), het model Sting Ray met minder groot blad en model Manta Ray met groter blad. Daarnaast ook een mooie 4 delige peddel met Manta Ray bladen. Dus voor elk wat wils....

Drie blad-materialen in kleur ! Gele bladen zijn nylon/glass mix, Witte bladen zijn hybrid/nylon mix en de Zwarte bladen zijn carbon/nylon mix. Super sterk en lekker licht !

Introductieprijzen ! De 4 delige Manta Ray peddel met gele bladen is nu van 165 voor 139 Euro. De Posilok peddels Sting Ray en Manta Ray met witte bladen zijn nu van 215 voor 179 Euro en de Posilok peddels Sting Ray en Manta Ray met zwarte bladen zijn nu van 275 voor 225 Euro.

Interesse ?  Bestellen kan natuurlijk Hier ! Of kom even kijken in onze winkel ! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »