Uit Denemarken : DESIGN KAYAKS !! 3 mooie P.E. Zee-Toerkajaks v.a. 1295 Euro....

  • Geplaatst op
Uit Denemarken : DESIGN KAYAKS !!  3  mooie P.E. Zee-Toerkajaks v.a. 1295 Euro....

Nu in Wormer !!

NIEUW in ons assortiment ! De vernieuwde modellen van DESIGN KAYAKS !    

Drie verschillende modellen liggen nu bij ons in de winkel. Één voor de beginners en ervaren vaarders die voldoende stabiliteit en veiligheid vragen, een tweede voor de meer ervaren vaarders die een slanke en snelle kajak zoeken en de derde is voor de vaarders die een super wendbaar model willen voor spelen in en op de golven.

De kajaks zijn gemaakt van sandwich polyethyleen en hebben een gewicht van slechts 24 tot 26 kg! Alle modellen komen in diverse kleuren met verschillende kleuren dekluiken.

1. UNPLUGGED in LV en HV uitvoering. De low volume heeft een lengte van 5.05 meter met een breedte van 54 cm. De high volume heeft een lengte van 5.15 meter met een breedte van 56 cm. Kortom: stabiel en comfortabel voor slechts 1295 euro! 

2. ENDLESS in LV en HV uitvoering. De low volume heeft een lengte van 5.20 meter en een breedte van 50 cm. De high volume heeft een lengte van 5.30 meter en een breedte van 52 cm. Een snelle zeekajak voor 1495 euro! 

3. AWESOME allround voor varen in de branding! Een lengte van 4.75 mtr. en een breedte 56 cm. Trotseer de golven voor 1695 euro!

Alles weten? Zie hier een overzicht van alle modellen.

Nieuwe productie lijn in de nieuwe fabriek van Design Kayaks in Zuid Afrika.

Meer info? Link fabrikant: https://www.designkayaks.com/

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »