Verkoop via onze Webshop enorm gestegen !

  • Geplaatst op
Verkoop via onze Webshop enorm gestegen !

Er raakt nu ook veel uitverkocht.....

Wij mogen absoluut niet klagen wat de verkoop via de webshop betreft, meer en meer klanten bestellen zo hun kajak, kano en allerlei accessoires. Een enorme groei, gelukkig positief.

Super ! Hadden wij niet verwacht want ook wij zagen al donkere wolken hangen, maar het zonnetje schijnt gelukkig ! Laten we hopen dat het "gewone" leven weer snel op de rails staat voor iedereen.

Door deze enorme meer-verkoop komt de voorraad-bodem in zicht van een aantal merken/modellen omdat de toelevering uit diverse landen de laatste weken beperkt of niets is geweest. Op dit moment zijn diverse modellen kajaks en kano's bijna allemaal uitverkocht, en dat terwijl wij enkele weken terug een enorme voorraad hadden. Hopelijk is de voorraad toch weer snel op pijl want bij diverse fabrikanten is men weer beperkt begonnen en zullen de leveringen weer snel onze kant op komen. Er is dan ook al weer het een en ander onderweg.

Wij hebben dan ook nu diverse kajaks/kano's van de site gehaald, dit om verwarring te voorkomen. Gelukkig voldoende prima alternatieven ! Indien de nu uitverkochte modellen/artikelen weer op voorraad zijn dan zullen wij dat natuurlijk weer snel op de site activeren.

Bedankt voor begrip ! Bedankt voor de fantastische verkoop van afgelopen dagen !

Blijf gezond want u moet nog jaren kunnen genieten op het water....

Kanocentrum Team : Arjan, Arend, Nico, Lennart, Sandra, Joery, Gillian en Jaimy.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »