Kano-Vaarregels in Nederland! Nieuwe website!

  • Geplaatst op
Kano-Vaarregels in Nederland! Nieuwe website!

Heel belangrijke informatie voor wanneer u het water opgaat!

In de kano of kajak het water op betekent ook dat u rekening dient te houden met ander verkeer op het water. Om dat alles in goede banen te leiden zijn er tal van vaarregels opgesteld. De belangrijkste regels voor 'door spierkracht voortbewogen schepen' zijn door Arend Aalbrecht overzichtelijk samen gebracht.
 
Kano-Vaarregels in Nederland is een website met (juridisch correcte) informatie over vaarregels voor: kano's, SUP's, roeiboten, waterfietsen, draken boten, oftewel alle 'door spierkracht voortbewogen schepen'. Het samengestelde document is zeker de moeite waard om door te lezen als u veilig het water op wilt.  
 
Via deze link komt u op de website van de Kano-Vaarregels in Nederland, waar u ook het document kan vinden waarin alle regels overzichtelijk samen zijn gebracht. En voor eventuele vragen kan er gebruik gemaakt worden van het contactformulier op de website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »