Verzenden & retourneren

Verzendkosten

In onderstaande tabel vindt u de verzendkosten per productcategorie en land. 

  NL BE DE

 Accessoires

  €7.50   €12,-  €15,-  

 Peddels (tot 175 cm)

   €7.50    €12,-  €15,-  

 Peddels (vanaf 175 cm)

€30,-  €40,-  p.o.a  
 Opblaasbaar: kajaks en   kano's €15,-  €20,-  €25,-  
 Opblaasbaar: supboards €15,-  €20,-  €25,-  
 Kajaks: Alle een- en   tweepersoons toer-   zeekajaks - P.E. SUP's  €75,-   €95,-     p.o.a.   
 Kano's: Alle Canadese   kano's  - open kano's  €95,-     €125,-  p.o.a.
 Speciaal: surfski -   wedstrijd/trimkajak €95,-    €125,-  p.o.a.

N.B.

  1. Genoemde prijzen voor kajak-kano e.d. zijn per stuk. (per eenheid). 
  2. Bezorging van kajak/kano in Nederland kan tot 10 werkdagen duren, naar België of Duitsland tot 15 werkdagen, onder voorbehoud. Klant krijgt bericht van vervoerder wanneer levering bekend is, bericht komt 1-2 dagen voor bezorgdag.
  3. Specifieke bezorgdata doorgeven via de webshop is niet mogelijk. Wij zijn voor levering namelijk afhankelijk van de planning van onze externe vervoerder. Indien u een specifieke dag/tijdstip wenst is dit in overleg mogelijk tegen meerprijs. U dient hier vooraf contact over op te nemen.
  4. U betaalt bij bestelling van meerdere artikelen enkel het hoogste verzendbedrag. Voorbeeld: U bestelt een kajak/kano in combinatie met een peddel en zwemvest. U betaalt dan enkel de verzendkosten voor kajak/kano.
  5. Voor enkele artikelen gelden maximale aantallen per bestelling. Dit wordt op desbetreffende product-pagina's vermeld. Voorbeeld: Curver tonnen.
  6. Enkele artikelen mogen niet verstuurd worden. Voorbeeld: Accu's.
  7. Voor Groothandels-inkoop gelden de bezorgkosten zoals vermeld op Groothandels pagina.
 
Ruilen en/of retourneren 

Indien het artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u deze binnen 14 dagen naar ons adres retour sturen. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking gefrankeerd verzonden te worden. Bij deze handeling zijn de verzendkosten voor de klant. Uitsluitend voor accessoires, voor een bestelde kajak of kano dient u contact met ons op te nemen. Onderstaand vindt u de retourformulieren met de benodigde informatie: 

  1. Retourformulier webshop aankoop
  2. Retourformulier winkel aankoop
 
Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Helaas kan het voorkomen dat uw product beschadigd is tijdens het bezorgen of dat wij het verkeerde product geleverd hebben. In dit geval kunt u contact met ons opnemen waarna wij u per mail een digitale retourzegel (gratis) kunnen toesturen. Deze kunt u printen en op het pakket plakken. Vervolgens kunt u deze verzenden via een GLS pakketshop. Uitsluitend voor accessoires, voor een kajak of kano dient u contact met ons op te nemen.

 
Vervoerders

Voor het verzenden van accessoires tot 175 cm lengte maken wij gebruik van GLS. Nadat uw bestelling zorgvuldig is verpakt melden wij deze aan bij GLS. U ontvangt vervolgens een e-mail met de optie om het pakket te volgen middels een track & trace. Desgewenst kunt u online uit meerdere bezorgopties kiezen, bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum met een vooraf aangekondigd tijdvenster. Indien u niet dezelfde dag uit een optie kiest wordt het pakket de volgende dag bij u aangeboden.

Voor het verzenden van kajaks en kano's en pakketten langer dan 175 cm. (b.v. peddels) maken wij meestal gebruik van een specialistische vervoerder. De vervoerder neemt contact met u op om een dag en tijdstip met u af te spreken voor levering.  

Enkele kajak-kanomodellen zijn niet geschikt voor verzending met een transportbedrijf (kajak-kano bijzonder). Voor deze modellen kunnen wij speciaal vervoer regelen om eventuele schades te voorkomen. Prijs op aanvraag, per mail ([email protected]) of per telefoon 075-6218805.

 

Garantie

Alle artikelen worden geleverd onder een bepaalde garantieperiode, meestal 12 maanden, ingeval van gebreken stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Alle genoemde verzendprijzen zijn onder voorbehoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »