Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

In onderstaande tabel vindt u de verzendkosten per productcategorie en land. 

  NL BE DE

 Accessoires

€5,- €10,-  €10,-  

 Peddels (<175 cm)

 €5,-  €10,-  €10,-  

 Peddels (>175 cm)

€25,-  €30,-  p.o.a.
 Opblaasbaar: kajak-
 kano-sup 
€10,-  €15,-  €15,-  
 Opvouwbaar: kajak-
 kano 
€10,-  €15,-  €15,-  
 Kajak-kano-sup tot 4
 meter
 €75,-  €90,-  p.o.a.
 Kajak-kano boven 4
 meter 
 €100,-  €115,-  p.o.a.
 Kajak-kano bijzonder

p.o.a. p.o.a. p.o.a.

N.B.

  1. Voor iedere extra kajak of kano berekenen wij slechts 25 euro, voor Nederland en België gelijk tarief!
     
  2. Woont u binnen de straal van 35 km van ons bedrijf? Dan betaalt u 50 euro voor het bezorgen van één of meerdere kajaks/kano's incl. eventuele accessoires. Bij bestelling via webshop storten wij het verschil weer retour op uw bankrekening. 

  3. U betaalt bij bestelling van meerdere artikelen enkel het hoogste verzendbedrag. Voorbeeld: u woont binnen Nederland en bestelt een kajak/kano in combinatie met een peddel en zwemvest. U betaalt dan enkel de verzendkosten voor kajak/kano.

  4. Voor enkele artikelen gelden maximale aantallen per bestelling. Dit wordt op desbetreffende productpagina's vermeld. Voorbeeld: Curver tonnen.

  5. Enkele artikelen mogen niet verstuurd worden. Voorbeeld: Accu's. 

Ruilen en/of retourneren 

Indien het artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u deze binnen 14 dagen naar ons adres retour sturen met bijgevoegd het volledig ingevulde retourformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking gefrankeerd verzonden te worden. Bij deze handeling zijn de verzendkosten voor de klant. U kunt het retourformulier HIER downloaden. 

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Helaas kan het voorkomen dat uw product beschadigd is tijdens het bezorgen of dat wij het verkeerde product geleverd hebben. In dit geval kunt u contact met ons opnemen waarna wij u per mail een digitale retourzegel (gratis) kunnen toesturen. Deze kunt u printen en op het pakket plakken. Vervolgens kunt u deze verzenden via een DHL shop. 

Vervoeders

Voor het verzenden van accessoires tot 175 cm lengte maken wij gebruik van DHL. Nadat uw bestelling zorgvuldig is verpakt melden wij deze aan bij DHL. U ontvangt vervolgens een e-mail met de optie om het pakket te volgen middels een track & trace. Desgewenst kunt u online uit meerdere bezorgopties kiezen, bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum met een vooraf aangekondigd tijdvenster van drie uur, of het pakket naar een DHL pakketshop laten doorsturen. Indien u niet dezelfde dag uit een optie kiest wordt het pakket de volgende dag bij u aangeboden.

Enkele kajak-kanomodellen zijn niet geschikt voor verzending met een transportbedrijf (kajak-kano bijzonder). Voor deze modellen kunnen wij speciaal vervoer regelen om eventuele schades te voorkomen. Prijs op aanvraag, per mail ([email protected]) of per telefoon 075-6218805.

Voor het verzenden van accessoires langer dan 175 cm (b.v. peddels) maken wij meestal gebruik van een specialistische vervoerder. De vervoerder neemt contact met u op om een dag en tijdstip met u af te spreken voor levering.  

Garantie

Alle artikelen worden geleverd onder een bepaalde garantieperiode, meestal 12 maanden, ingeval van gebreken stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Alle genoemde verzendprijzen zijn onder voorbehoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »