Verzenden & retourneren

Verzendkosten

In onderstaande tabel vindt u de verzendkosten per productcategorie en land. 

  NL BE DE

 Accessoires

€5,- €10,-  €10,-  

 Peddels (tot 175 cm)

 €5,-  €10,-  €10,-  

 Peddels (boven 175 cm)

€25,-  €30,-  p.o.a.
 Opblaasbaar: kajak-
 kano-sup (per stuk)
€10,-  €15,-  €15,-  
 Opvouwbaar: kajak-
 kano (per stuk)
€10,-  €15,-  €15,-  
 Kajak-kano-sup tot 4
 meter (per stuk)
 €75,-  €90,-  p.o.a.
 Kajak-kano boven 4
 meter (per stuk)
 €100,-  €115,-  p.o.a.
 Kajak-kano bijzonder

p.o.a. p.o.a. p.o.a.


N.B.

Voor enkele artikelen gelden maximale aantallen per bestelling. Dit wordt op desbetreffende productpagina's vermeld. Voorbeeld: Curver tonnen.

Enkele artikelen mogen niet verstuurd worden. Voorbeeld: Accu's. 

Verzendkosten voor kajak-kano-sup gelden per stuk. Voorbeeld: U woont binnen Nederland en bestelt 2 kajaks tot 4 meter lengte, de verzendkosten bedragen dan 150 euro.

U betaalt bij bestelling van meerdere artikelen enkel het hoogste verzendbedrag. Voorbeeld: U woont binnen Nederland en bestelt een kajak-kano-sup tot 4 meter in combinatie met een peddel en zwemvest. U betaalt dan enkel de 75 euro verzendkosten voor kajak-kano-sup tot 4 meter.

Diverse kajak-kanomodellen zijn niet geschikt voor verzending met een transportbedrijf (kajak-kano bijzonder). Voor deze modellen kunnen wij speciaal vervoer regelen om eventuele schades te voorkomen. Prijs op aanvraag, per mail ([email protected]) of per telefoon 075-6218805.       

Vervoerders

Voor het verzenden van producten tot 175 cm maken wij gebruik van General Logistics Systems (GLS). Nadat uw bestelling zorgvuldig is verpakt melden wij deze aan bij GLS. U ontvangt vervolgens een e-mail met de optie om het pakket te volgen middels een track & trace. Desgewenst kunt u online uit meerdere bezorgopties kiezen, bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum met een vooraf aangekondigd tijdvenster van drie uur, of het pakket naar een GLS pakketshop laten doorsturen. Indien u niet dezelfde dag uit een optie kiest wordt het pakket de volgende dag bij u aangeboden.

Voor het verzenden van producten langer dan 175 cm maken wij gebruik van een specialistische vervoerder. De vervoerder neemt contact met u op om een dag en tijdstip met u af te spreken voor levering.  

Ruilen en retourneren

Indien het artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u deze binnen 14 dagen naar ons adres retour sturen met bijgevoegd het volledig ingevulde Retourformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking gefrankeerd verzonden te worden. Bij deze handeling zijn de verzendkosten voor de klant.

U kunt het retourformulier HIER downloaden. 

Alle artikelen worden geleverd onder de garantietermijn van één jaar, ingeval van gebreken stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Alle genoemde verzendprijzen zijn onder voorbehoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »